preskoči na sadržaj

Srednja škola Duga Resa

Login
Kad kiša pada...

Zlato skockani

VIDI - nominirana stranica


google plus

http://ispiti.skole.hr/beta/mentor1/common/

http://public.mzos.hr/Default.aspx

https://www.postani-student.hr/Ucilista/Default.aspx

http://www.skole.hr/

http://www.carnet.hr/

http://www.studij.hr/

SickBrick by Mladen Bošnjak

KNJIŽNICA

Voditelj: Karolina Hosu, dipl. knjižničar i prof. hrvatskoga jezika

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak: 8:00 h -14:00 h
Srijeda: 8:00 h – 14:00 h
Petak(svaki drugi): 8:00 h -14:00 h

NOVINE SENZACIJA

Školske novine Senzacija

Školske novine Senzacija

Školske novine Senzacija

 
Image result for zaki book
Korisnicima Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” dostupna je usluga korištenja e-knjižnice na mobilnim uređajima i tabletima putem aplikacije ZaKi Book, prve hrvatske knjižnične aplikacije za e-knjige. Više o tome kliknite na sliku na kojoj se nalazi poveznica.
 
 

Više od 250 besplatnih knjiga o umjetnosti

Muzej Getty predstavio je virtualnu knjižnicu u kojoj posjetitelji mogu čitati ili preuzeti više od 250 knjiga iz područja umjetnosti
Sva izdanja dostupna su u PDF formatu.

 

http://os-hrvatskisokol-podgajcipodravski.skole.hr/upload/os-hrvatskisokol-podgajcipodravski/images/static3/943/Image/e-lektire.png

Na ovim stranicama cjelovita djela hrvatskih i stranih pisaca s popisa obvezne školske lektire, ali i šire, besplatno su dostupna učenicima i studentima, te njihovim nastavnicima i profesorima.

http://www.knjizevni-krug.hr/marulianum/images/slika_background.gifNa stranicama Marulianuma nmožete pronaći Marulićeva djela.

 

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSAcUwF0KRZrhqHAObGjryOHmccFybYlZD6Hdrc8iQ1WYII76oWzg

 

 

 

 

 

 

 

Zbirka književnih djela na hrvatskom jeziku projekt je Filozofskog fakulteta u Zagrebu

 

http://www.digitalne-knjige.com/images/slike/image2/120.jpg

 

 

 

Projekt digitalne-knjige.com pokrenulo je nekoliko pojedinaca i zaljubljenika u knjigu, kako bi hrvatsko kulturno naslijeđe, a ponajprije vrijedne i znamenite knjige hrvatskih pisaca, spasili od zaborava, propadanja i nečitanja te ih učinili što dostupnijima svim građanima ove zemlje.

 

 

Portal HRVATSKE LJUBAVNE LIRIKE pjesnikinje ANE HORVAT predstavlja čitateljima njezin sažeti izbor najboljih ljubavnih pjesama hrvatskih pjesnika 19. i 20. stoljeća

 

http://www.h-alter.org/img/repository/2009/01/default/drustvo_za_prom_knj.jpg

DPKM je početkom 2001. pokrenuo projekt Besplatne elektroničke knjige. Objavljivanjem probranih naslova suvremene hrvatske književne produkcije omogućava legalan i besplatan pristup djelima zaštićenim autorskim pravima.

Image result for Open Library

Open Library  pruža bilo kome tko se prijavi u sustav slobodan pristup više od milijun knjiga. Knjige su iz svih razdoblja, uključujući knjige suvremenih autora iz cijelog svijeta. Dostupno je i  preko 4000 knjiga na hrvatskome jeziku.
Nakon prijave u sustav knjiga se može posuditi na 14 dana. Za čitanje PDF verzije knjige potrebno je instalirati Adobeov software Digital Editions. 

preskoči na navigaciju