preskoči na sadržaj

Srednja škola Duga Resa

Login
Kad kiša pada...

Zlato skockani

VIDI - nominirana stranica


google plus

http://ispiti.skole.hr/beta/mentor1/common/

http://public.mzos.hr/Default.aspx

https://www.postani-student.hr/Ucilista/Default.aspx

http://www.skole.hr/

http://www.carnet.hr/

http://www.studij.hr/

SickBrick by Mladen Bošnjak

KNJIŽNICA

Voditelj: Karolina Hosu, dipl. knjižničar i prof. hrvatskoga jezika

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak: 8:00 h -14:00 h
Srijeda: 8:00 h – 14:00 h
Petak(svaki drugi): 8:00 h -14:00 h

NOVINE SENZACIJA

Školske novine Senzacija

Školske novine Senzacija

Školske novine Senzacija

Na ovom linku možete pronaći korisne stvari vezane za grafičke dizajnere i one koji se tako osjećaju. Pokušat ćemo vas obavještavati sa najnovijim informacijama iz svijeta grafike, umjetnosti i sl.

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
DeviantART
Autor: Marko Stupić, 17. 8. 2011.

DeviantArt je međunarodna online umjetnička zajednica. "Cilj DevinatArta je umjetnicima omogućiti jedinstveno mjesto gdje mogu svoje radove izlagati i dati na sud ostalim korisnicima" - wikipedia.
DeviantARTDa se razumijemo, DeviantArt se ne ograničava na jednoj vrsti umjetnosti, njeni registrirani korisnici mogu objavljivati svoje uratke u kategorijama fotografije, 3D digitalne konceptualne umjetnosti, tradicionalnog slikarstva, filmografije i mnogih drugih.
Kako se ispostavlja, dizajneri, umjetnici i ostali korisnici u potrazi za ovom vrstom "zabave" naprosto obožavaju DeviantArt. Opet jedan impresivan podatak – svakoga dana na stranice DeviantArta korisnici uploadaju oko 50,000 svojih novih uradaka.


Svojim korisnicima DeviantArt omogućuje ne samo izložbu djela ostatku svijeta, nego i njihovu prodaju tako da mnogi umjetnici na ovim stranicama pronalaze idealan način za plasiranje svojih radova ostatku svijeta.

Kako bilo, nakon klika na DeviantArt.com oprostite se sa zemaljskim blagodatima te se pripremite na sate i sate surfanja i uživanja u umjetničkim egzibicijama ljudi iz naroda.
Naravno, i sami se svojim doprinosom možete uključiti u rad ove impresivne zajednice jer nikada se ne zna, možda postanete planetarno popularni upravo zahvaljujući DeviantArt-u.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju