2011-08-17 16:28:06

DeviantART

DeviantArt je međunarodna online umjetnička zajednica. "Cilj DevinatArta je umjetnicima omogućiti jedinstveno mjesto gdje mogu svoje radove izlagati i dati na sud ostalim korisnicima" - wikipedia.
DeviantARTDa se razumijemo, DeviantArt se ne ograničava na jednoj vrsti umjetnosti, njeni registrirani korisnici mogu objavljivati svoje uratke u kategorijama fotografije, 3D digitalne konceptualne umjetnosti, tradicionalnog slikarstva, filmografije i mnogih drugih.
Kako se ispostavlja, dizajneri, umjetnici i ostali korisnici u potrazi za ovom vrstom "zabave" naprosto obožavaju DeviantArt. Opet jedan impresivan podatak – svakoga dana na stranice DeviantArta korisnici uploadaju oko 50,000 svojih novih uradaka.

Svojim korisnicima DeviantArt omogućuje ne samo izložbu djela ostatku svijeta, nego i njihovu prodaju tako da mnogi umjetnici na ovim stranicama pronalaze idealan način za plasiranje svojih radova ostatku svijeta.

Kako bilo, nakon klika na DeviantArt.com oprostite se sa zemaljskim blagodatima te se pripremite na sate i sate surfanja i uživanja u umjetničkim egzibicijama ljudi iz naroda.
Naravno, i sami se svojim doprinosom možete uključiti u rad ove impresivne zajednice jer nikada se ne zna, možda postanete planetarno popularni upravo zahvaljujući DeviantArt-u.


Srednja škola Duga Resa